1.1.2008 alkaen Etelä-Pohjanmaan Partiolaisten alueella partiopiirin tehtävistä vastaa Pohjanmaan Partiolaiset. Surffaa siis osoitteeseen www.pohjanmaa.partio.fi


Etelä-Pohjanmaan partiolaiset
  Etusivu
  Piiri-info
  Tapahtumat
  Piirihallitus
  Lippukunnat
  Viestintä
    Uutiset
    RSS
    Piirivihje >
    Kärppä-Viesti
  Selkäsaari
  Palaute
  Arkisto
  Sivukartta

Piirivihje

EPP Piirivihje 7 / 2005 (14.9.2005)

LATORALLI Kauhavalla lauantaina 24.9. klo 11.30-18.30.

viim.ilm. 12.9. (tai heti sen jälkeen), hinta 10 euroa

Latoralli, tuo piirimme hauskin partiokisailu kokoaa jälleen vaeltajia ja johtajia ja luottiksia (eikö niin?) päiväksi ratkomaan erilaisia tehtäviä. Tulkaa porukalla viihtymään ja virkistäytymään. Tällä kertaa teidän ei tarvitse suunnitella tai järjestää mitään. Kuulostaa niin hyvältä, että sinuna soittaisin heti partioystäville ja kokoaisin joukkueen kasaan.

Katso lisää: http://www.epp.partio.fi/tapahtumat/260/

Tapaamme siis Kauhavalla 2 viikon kuluttua!


SISUPÄIVÄ 1.10. Vähäkyrö

viim.ilm. 19.9., hinta 10 euroa

Sisupäivä on sisupartiolaisten jokavuotinen tapahtuma, jossa EPP:n sisut tapaavat uusia ja vanhoja tuttuja partiotoiminnan merkeissä. Järjestelyvastuu on paikallisella lippukunnalla. Vuonna 2005 sisuilla on mahdollisuus osallistua Sisupäivän yhteydessä myös Sisuerätaito-kurssille.


SISUJEN ERÄTAITO-KURSSI 1.-2.10. Vähäkyrö

viim.ilm. 19.9., hinta 32 euroa

Sisu-ET:llä tuodaan turvallista metsässä liikkumista tutuksi ja luodaan sisupartiolaisille elämyksiä luonnon avulla. Kurssilla opetellaan peruserätaitoja mm. majoitteiden pystytystä, nuotion sytyttämistä, ruuanlaittoa metsässä ja puukon sekä sahan käyttöä. Kurssi sisältää myös sisupäivän ohjelman.


MATKA MAAILMAN YMPÄRI Pemaasu 5.11. Seinäjoella

viim.ilm. 14.10., hinta 10 euroa/osallistujalta

Sudenpentujen seikkailumatka maailman ympäri yhdessä päivässä.

Laumanjohtaja ilmoittaa lauman tapahtumaan. Ilmoittautua voi internetissä tai piiritoimistoon p.06 3170460. Ilmoittautumiskaavake löytyy EPP:n internetosoitteesta: www.epp.partio.fi/piiritoimisto/ilmoittautuminen/258/

Internet sivuilta löytyy myös valmis pohja "Hei sudenpennun kotiväki!" -kirjeestä www.epp.partio.fi/pdf/2005_pemaasu_kirjekotiin.pdf, jota laumanjohtajat voivat halutessaan muokata ja käyttää. Jokaiselle laumanjohtajalle lähetetään lähempänä kirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja Pemaasusta.

Lisätietoja: Piia Seppälä .

Tapahtuman järjestää Sudenpentukoulutusryhmä - Hattiwatit OY


EPP/SYYSKOKOUS 22.10. Laihia

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous
Aika: la 22.10. alkaen klo 12.00
Paikka: Meijeri (Laihian seurakunnan nuorisotila) Laihiantie 29

Esillä sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat ja aiesopimus uuden piirin perustamisesta.

Ohjelma:
klo 10.00 - 11.00 Järjestön kehittäminen -kyselytunti
klo 11.00 - 11.45 ilmoittautuminen syyskokoukseen ja ruokailu
klo 11.30 - 12.00 Adventtikalenteri-info


Henkilövalinnat syyskokouksessa

Valitaan piirihallituksen jäsenet vv. 2006-2007

§ 5....sekä kahdeksan (8) muuta jäsentä. Muut jäsenet valitaan kahdeksi (2) toimintavuodeksi kerrallaan ja heistä vuosittain on erovuorossa puolet. Ensimmäisellä kerralla erovuoroisuuden määrää arpa. Jäsenten tulee edustaa kumpaakin sukupuolta.

erovuoroiset piirihallituksen jäsenet 2005: Elina Lillstrang, Alajärvi; Niina Koivunen, Seinäjoki; Teemu Lempiäinen, Kurikka; Johanna Paavola, Lapua

piirihallituksessa jatkavat hallituksen jäsenet 2006: Jari Autio, Lapua; Ulla Jaatinen, Lapua; Terhi Mäkelä, Ilmajoki; Vesa Pellinen, Kauhava


Valitaan piirin tilintarkastajat v 2006

§ 4/8. valitaan kaksi tilintarkastajaa, joista toisen on oltava KHT- tai HMT-tilintarkastaja, ja heidän varamiehensä seuraavaksi tilikaudeksi.

Tilintarkastajina ovat toimineet 2005: Havunen Jouko HTM ja Lemberg Pentti. Varalla Kankaanpää Tuula ja PilviTupila


Kokousmateriaali postitetaan lippukuntiin ja se on nähtävillä internetissä viikolla 40.


PARTIOJOHTAJAN PERUSKURSSI #57

I-osa 11.-13.11 Pietarsaari, II-osa 25.-27.11 Kortesjärvi

viim. ilm. 26.10., hinta 66 euroa

Oletko valmis kehittämään itseäsi johtajana? Haluatko oppia lisää partiosta? Mikä on partiomenetelmä?

Kurssilla tutkitaan omaa roolia johtajana, tapahtumien johtamista, syvennytään partioaatteeseen sekä lippukunnan toiminnan kehittämiseen ja suunnittelemiseen. Menetelminä käytetään keskusteluja, käytännön harjoituksia, yhteisiä oppimistuokioita sekä ryhmässä työskentelyä. Tärkeä osa kurssia on johtamistehtävä, joka suoritetaan kurssin jälkeen. Johtamistehtävän tulee olla sellainen projekti, jota kurssilainen ei ole aikaisemmin tehnyt, joka palvelee lippukunnan toimintaa ja jossa kurssilainen pääsee suunnittelemaan ja johtamaan itsenäisesti.

Syksyllä järjestettävä kurssi soveltuu mainiosti myös vanhemmille partiolaisille, jotka eivät käyneet PJ-kurssia heti 17v täytettyään. Kurssi sisältää partiossa ja johtamisessa tarvittavia tietoja ja taitoja, joista on hyötyä niin vanhemmille kuin nuoremmillekin partiolaisille. Joten jos olet aktiivisesti lippukuntasi toiminnassa mukana, et ole käynyt pj-peruskurssia ja haluaisit sen suorittaa, niin nyt siihen on oiva tilaisuus. Jos tunnet tarvetta täydentää omaa partio-osaamistasi ja olet kurssista kiinnostunut, niin ilmoittaudu kurssille.

Huom! PJ-kurssille ilmoittautuminen on muuttunut, sillä aiemmin käytössä olleen varmistuslomakkeen asiat kysytään nyt jo ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssille ilmoittaudutaan joko EPP:n nettisivuilla osoitteessa www.epp.partio.fi/ilmoittautuminen (suositus) tai lomakkeella, joka on saatavissa piiritoimistosta sekä netistä osoitteesta www.epp.partio.fi/pdf/pjilmo.pdf.

Kohderyhmä: 17-vuotta täyttäneet ja vanhemmat

Lisätietoja: Niina Manninen, 040 763 2820,


ILMOITTAUDU PIIRIN TAPAHTUMIIN

Ilmoittautumien piirin tapahtumiin: www.epp.partio.fi/ilmoittautuminen, sähköpostitse toimisto@epp.partio.fi tai puh: 06-3170460.

LASKUTUS

Ilmoittautuneista lähetetään lippukunnille lasku, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tutustu ilmoittautumisohjeisiin.Päivitetty: 17.3.2012 18:07 - webmaster@epp.partio.fi