1.1.2008 alkaen Etelä-Pohjanmaan Partiolaisten alueella partiopiirin tehtävistä vastaa Pohjanmaan Partiolaiset. Surffaa siis osoitteeseen www.pohjanmaa.partio.fi


Etelä-Pohjanmaan partiolaiset
  Etusivu
  Piiri-info
  Tapahtumat
  Piirihallitus
  Lippukunnat
  Viestintä
    Uutiset
    RSS
    Piirivihje >
    Kärppä-Viesti
  Selkäsaari
  Palaute
  Arkisto
  Sivukartta

Piirivihje

EPP Piirivihje 2 / 2005 (3.2.2005)

ERÄTAITO I –kurssi 12.-13.3. Ähtäri

viim.ilm. 28.2., hinta 25 euroa


Kurssilla opitaan talviolosuhteissa järjestettävän yöretken vaatimia perusretkeilytaitoja ja -tietoja lähtien leiriytymisestä, puukon, kirveen ja sahan käyttöön.


Kohderyhmä: Yli 13-vuotiaat

Lisätietoja: Erätaitoryhmä, erataito@epp.partio.fi

Linkki: http://www.epp.partio.fi/?id=3&tapahtumaid=267VAELTAJAJAMIT 19.3. Lapua

viim.ilm. 4.3., hinta 25 euroa


Vaeltajamit on vaeltajien energiapotkupäivä. Tapahtumassa annetaan tukea ja ideoita vaeltajatoimintaan uusille ja vanhoille vaeltajaryhmille.


Lisätietoja: Juuso Lahdenmaa, 044 - 513 4414

Linkki: http://www.epp.partio.fi/?id=3&tapahtumaid=259PARTIOJOHTAJAN PERUSKURSSI #56 24.-28.3.2005 Alavus

viim.ilm. 9.3., hinta 66 euroa


Oletko valmis kehittämään itseäsi johtajana? Haluatko oppia lisää partiosta? Mikä on partiomenetelmä?


Partiojohtajuus on mahdollisuus - tule tekemään itsestäsi suurmies! Vai onko kenties joku toinen lippukuntanne toivo vielä kouluttamatta?


Kurssilla tutkitaan omaa roolia johtajana, tapahtumien johtamista, syvennytään partioaatteeseen sekä lippukunnan toiminnan kehittämiseen ja suunnittelemiseen. Menetelminä käytetään keskusteluja, käytännön harjoituksia, yhteisiä oppimistuokioita sekä ryhmässä työskentelyä. Tärkeä osa kurssia on johtamistehtävä, joka suoritetaan kurssin jälkeen. Johtamistehtävän tulee olla sellainen projekti, jota kurssilainen ei ole aikaisemmin tehnyt, joka palvelee lippukunnan toimintaa ja jossa kurssilainen pääsee suunnittelemaan ja johtamaan itsenäisesti.


Huom! PJ-kurssille ilmoittautuminen on muuttunut, sillä aiemmin käytössä olleen varmistuslomakkeen asiat kysytään nyt jo ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssille ilmoittaudutaan joko EPP:n nettisivuilla osoitteessa http://www.epp.partio.fi/ilmoittautuminen (suositus) tai lomakkeella, joka on saatavissa piiritoimistosta sekä netistä osoitteesta http://www.epp.partio.fi/pdf/pjilmo.pdf.


Kohderyhmä: 17-vuotta täyttäneet ja vanhemmat

Lisätietoja: Sanna Rinta-Rahko, 050-368 2079

Linkki: http://www.epp.partio.fi/?id=3&tapahtumaid=261PIIRIN KEVÄTKOKOUS tiistaina 15.3. Seinäjoella

Kevätkokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat:

  • vahvistetaan vuosikertomus ja tilinpäätös, sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

  • päätetään vuoden 2006 jäsenmaksusta

  • sääntömuutosesitys


LIPPUKUNNANJOHTAMISKOULUTUS 1.-3.4.

viim.ilm. 29.3., hinta 41 euroa


Kurssilla käydään läpi yhdistyslakia, kokous- ja johtamistekniikkaa sekä muita lippukunnan johtamisessa tarvittavia taitoja.


Kohderyhmä: Lippukunnanjohtajat ja muut lippukunnan johtoon kuuluvat henkilöt

Lisätietoja : Heli Hyllinen , 040-5783535

Linkki: http://www.epp.partio.fi/?id=3&tapahtumaid=269KESÄMATKALLE 2007

Vaasan Partiotytöt aikovat taas lähteä valloittamaan Eurooppaa. Vuonna 2007 on juhlavuotemme, täytämme 90 vuotta. Olemme aiemminkin tehneet partiomatkoja. Olemme matkanneet kaksi kertaa Lontooseen, Englantiin ja kaksi kertaa Kanderstegiin, Sveitsiin.


Tällä kertaa lähdemme jälleen bussilla kohti Sveitsiä. Ajankohta osuu kesäkuun alkuun, heti koulujen loppumisen aikaan. Koska Suomesta on pitkä matka Sveitsiin, varaamme tarpeeksi aikaa sekä matkaan että perillä olemiseen. Matkaa kestänee n. 10-14 päivään. Matkaamme suunnilleen samaa reittiä kuin viimeksi eli mm. Ruotsin, Tanskan, Saksan, Itävallan ym. kautta kohti Sveitsiä. Takaisin tullessa saatamme ajaa Ranskan kautta


Matkaseurue koostuu omista partiotytöistämme ja joistakin äideistä (useimmat entisiä lippukuntalaisia) ja muiden lippukuntien tytöistä. Nyt kannattaa varata alustava paikka bussiin. Tapaamme kevään aikana ensimmäisen kerran. Suunnittelemme yhdessä rahankeruutapoja (myyjäisiä, myyntiä, paketointia, kirpputoria, arpajaisia. temppuratoja ym.). Mitä enemmän on yhteistä rahaa, sitä vähemmän tarvitaan omaa rahaa!


Jos innostuit, ja jos täytät vähintään 14 vuotta v. 2007, ota yhteyttä lpkj Katja Jokiseen p. 0500-761 649 tai katja.jokinen@vaasa.fi.


ILMOITTAUTUMINEN PIIRIN TAPAHTUMIIN

Ilmoittautumien piirin tapahtumiin: www.epp.partio.fi/ilmoittautuminen, sähköpostitse toimisto@epp.partio.fi tai puh. 06-3170460.


LASKUTUS

Ilmoittautuneista lähetetään lippukunnille lasku, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.


KÄRPPÄKANSAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

etunimi.sukunimi@epp.partio.fiPäivitetty: 17.3.2012 18:07 - webmaster@epp.partio.fi