1.1.2008 alkaen Etelä-Pohjanmaan Partiolaisten alueella partiopiirin tehtävistä vastaa Pohjanmaan Partiolaiset. Surffaa siis osoitteeseen www.pohjanmaa.partio.fi


Etelä-Pohjanmaan partiolaiset
  Etusivu
  Piiri-info
  Tapahtumat
  Piirihallitus
  Lippukunnat
  Viestintä
    Uutiset
    RSS
    Piirivihje >
    Kärppä-Viesti
  Selkäsaari
  Palaute
  Arkisto
  Sivukartta

Piirivihje

EPP Piirivihje 7 / 2004 (7.10.2004)

ILMOITTAUTUMINEN PIIRIN TAPAHTUMIIN

Ilmoittautumien piirin tapahtumiin: www.epp.partio.fi/ilmoittautuminen, sähköpostitse toimisto@epp.partio.fi tai puh. 06-3170460.


LASKUTUS

Ilmoittautuneista lähetetään lippukunnille lasku, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.


KÄRPPÄKANSAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

etunimi.sukunimi@epp.partio.fiEPP/SYYSKOKOUS LA 23.10. Ilmajoki

Aika: ilmoittautuminen ja ruokailu 11.-12.00, kokouksen aloitus 12.00

Paikka: Herkoolin kartano, Könnintie 299, Ilmajoki


Suomen Partiolaiset ry - järjestön kehittämistyöryhmän jäsen vierailee syyskokouksessa esittelemässä kehittämistyöryhmän työn tuloksia.


Kokouksessa käsitellään sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat:

 • hyväksytään toimintasuunnitelma, tapahtumakalenteri ja talousarvio v. 2005

 • valitaan erovuoroisten hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tilalle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vv. 2005-2006

 • valitaan erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle hallituksen jäsenet (4 hlöä) vv. 2005-2006

 • valitaan kaksi tilintarkastajaa, joista toisen on oltava KHT tai HMT-tilintarkastaja ja heidän varamiehensä vuodeksi 2005

 • valitaan edustajat Suomen Partiolaiset ry:n jäsenkokoukseen

 • käsitellään piirihallituksen ja jäsenten esittämiä asioita


  Erovuoroiset piirinjohtajat: Marjanne Kuntsi Lapua, Valtteri Karhu Vaasa

  Erovuoroiset piirihallituksen jäsenet: Sirpa Hannula Laihia, Heidi Maijala Seinäjoki, Vesa Pellinen Kauhava, Kari Takamaa Seinäjoki

  Piirihallituksessa jatkavat: Elina Lillstrang Alajärvi, Jaana Mäki Kauhava, Niina Koivunen Seinäjoki, Johanna Paavola Lapua


  Osallistukaa aktiivisesti kokoukseen, kantakaa vastuu ja esittäkää uusia piirijohtajaehdokkaita ja piirihallituksen jäseniä.  LAUMANJOHTAJIEN VIHJEPÄIVÄT ”Matka maailman ympäri 24 tunnissa” 30.- 31.10. Kauhava

  viim.ilm. 13.10., hinta 32 eur


  KENELLE?

  Sinulle uusi tai kokeneempi, nuori tai vanha LAUMANJOHTAJA, josta tuntuu, että ideat ovat lopussa ja UUSIA VALMIITA IDEOITA ja TOIMINTAVINKKEJÄ mahtuisi partioreppuun.


  MITÄ SIELLÄ TEHDÄÄN?

  Opitaan uutta tekemällä itse ”vaikeampia” sudenpentujen suorituksia, tutustutaan taitomerkkeihin, matkataan maapallon ympäri ja huolletaan laumanjohtajia.


  MITEN SINNE PÄÄSEE?

  Ilmoittaudu 13.10. mennessä piiritoimistoon tai piirin nettisivuilla (www.epp.partio.fi/ilmoittautuminen). Saat matkan tarkemmat ohjeet postilaatikkoosi.


  KEKSI ITSE LISÄÄ KYSYMYKSIÄ JA KYSY LISÄTIETOJA:

  Mari Etula 040–725 7866  RAAMATULLA PÄÄHÄN - ELÄMYKSIÄ USKONTOKASVATUKSEEN 6.-7.11.2004 Lapua

  viim.ilm. 20.10., hinta 20 eur


  Elämää suuremmat kysymykset ovat kaiken aikaa keskellä elämää, tässä meidän arkipäivässämme! Jos suostumme näkemään ruohonkorren keväisen kasvun ihmeenä, tai hengityksen jonain muuna kuin itsestäänselvyytenä, niin elämmekin melkoisten ihmeiden keskellä! Silloin näemme Jumalan kädenjäljen jokaisessa puussa, pilven reunassa, kelopuun oksassa ja ihmisten silmissä.


  Marraskuulla on uskontokasvatuksen tiimoilta kurssi jossa ihmetellään lisää. Kysellään ja kyseenalaistetaan. Tehdään paljon, koetaan yhdessä, puhutaan vähemmän. Yritämme katsoa silmillä ja sydämellä, omaan itseen, samoin muihin ihmisiin ja ylöspäin.


  Lisätietoja: Kauko Huhtaluhta 050-5416814  PARTIOJOHTAJIEN PERUSKURSSI #55 1-osa 12.-14.11. Vaasa, 2-osa 26.-28.11. Ähtäri

  viim.ilm. 27.10. hinta 66 eur


  Kurssilla tutkitaan omaa roolia johtajana, tapahtumien johtamista, syvennytään partioaatteeseen sekä lippukunnan toiminnan kehittämiseen ja suunnittelemiseen. Menetelminä käytetään keskusteluja, käytännön harjoituksia, yhteisiä oppimistuokioita sekä ryhmässä työskentelyä.


  Tärkeä osa kurssia on johtamistehtävä, joka suoritetaan kurssin jälkeen. Johtamistehtävän tulee olla sellainen projekti, jota kurssilainen ei ole aikaisemmin tehnyt, joka palvelee lippukunnan toimintaa ja jossa kurssilainen pääsee suunnittelemaan ja johtamaan itsenäisesti.


  Kohderyhmä: 17-vuotta täyttäneet

  Lisätietoja: Tommi Niemi 040-7367125  ENSIAPU 1 19.-21.11. Alavus

  viim.ilm. 3.11., hinta 36 euroa + todistus


  Ensiavun peruskurssi, joka antaa tarvittavat perustiedot ensiavusta. Hyvää käytännön tietoa ja harjoituksia esim. vartionjohtajalle, joka on epävarma taidoistaan pienissä onnettomuuksissa. Kurssilla luvassa myös partiohauskaa.


  Kohderyhmä: yli 13-vuotiaat

  Lisätietoja: Jonna Saarela 050-5309409  ENSIAPU 2 19.-21.11. Alavus

  viim.ilm. 3.11., hinta 36 euroa + todistus


  Ensiavun jatkokurssi, jolla syvennetään Ensiapu 1 -kurssilla opittuja tietoja ja taitoja. Kurssilla luvassa myös partiohauskaa.


  Lisätietoja: Jonna Saarela 050-5309409  LIPPUKUNNANJOHDON VIRKISTYSPÄIVÄ 20.11., Lapua

  viim.ilm. 3.11., tilaisuus on maksuton


  Johtajahuollollinen päivä. Vähän pähkäiltävääkin ajankohtaisista asioista.


  Kohderyhmä: lippukunnan johdosta vastaavat partiojohtajat

  Lisätietoja: lippukuntaryhmä Virtapiiri, Elina Lillstrang 050-5381982  YTP - VIISPIIKKI

  LPK-TIEDOTTAJAN PERUSKURSSI 15.-17.10. Pello

  viim.ilm. heti, hinta 50 eur


  Lisätietoja: 016-345897/Mervi Saukkokorpi  SHANGALALA II - tavoitteena rokotusauto Angolaan

  Shangalala II on Etelä-Pohjanmaan Partiolaisten, Kainuun Partiolaisten, Keski-Pohjanmaan Partiolaisten, Lapin Partiolaisten ja Pohjois-Pohjanmaan Partiopiirin yhteinen projekti, jonka tavoitteena on tuottaa piireille ja lippukunnille kasvatuksellista ja koulutuksellista materiaalia sekä hankkia uusi rokotusauto Angolaan Shangalalan klinikalle. Projekti toteutetaan yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa.


  Projektimerkin suoritusohjeet ikäkausittain (sudenpennut, vartiolaiset, vaeltajat ja johtajat) julkaistaan projektin www-sivuilla viikolla 45. Projektimerkin suorittaneet partiolaiset saavat ostaa partiopaitansa taskuun projektimerkin, joita on varattu ainoastaan projektiin osallistuville partiolaisille.


  Lisätietoja: Projektin www-sivut, Sari Manninen ja lippukuntapostin materiaali.  PIIRITOIMISTOLTA PÄIVÄÄ...


  KÄRPPÄ-VIESTI: Kärppä-Viestin 4/04 aineistonjättöpäivä on maanantai 11.10. Juttuja tulevaan tai seuraaviin lehtiin voi lähettää osoitteeseen maija-reetta.mannismaki@epp.partio.fi.  Päivitetty: 17.3.2012 18:07 - webmaster@epp.partio.fi