1.1.2008 alkaen Etelä-Pohjanmaan Partiolaisten alueella partiopiirin tehtävistä vastaa Pohjanmaan Partiolaiset. Surffaa siis osoitteeseen www.pohjanmaa.partio.fi


Etelä-Pohjanmaan partiolaiset
  Etusivu
  Piiri-info
  Tapahtumat
  Piirihallitus
  Lippukunnat
  Viestintä
    Uutiset
    RSS
    Piirivihje >
    Kärppä-Viesti
  Selkäsaari
  Palaute
  Arkisto
  Sivukartta

Piirivihje

EPP Piirivihje 2 / 2004 (6.2.2004)

ILMOITTAUTUMINEN PIIRIN TAPAHTUMIIN

Kaikkiin piirin tapahtumiin ilmoittaudutaan: puhelimitse, piirin verkkosivujen kautta, sähköpostilla tai Polku-ohjelmaa apuna käyttäen.


PÄSSITYS - piirin talvimestaruuskilpailut 6.-7.3. Ilmajoki

viim.ilm. 20.2.

osanottomaksut:

päiväsarjat (oranssi, vihreä) 26 euroa

yösarjat (sininen, punainen, harmaa, ruskea) 43 e


Säännöt:

Kilpailuissa noudatetaan SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä. Kilpailijoiden tulee olla vuoden 2004 jäsenmaksun maksaneita.


Sarjat:

Oranssi ja vihreä: Kilpailuvartiona on luonnollinen vartio tai sen osa, jossa on viisi 10-16 -vuotiasta jäsentä. Vartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 70 vuotta.


Punainen ja sininen: Kilpailuvartiossa on neljä 14-18 - vuotiasta jäsentä samasta lippukunnasta. Vartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 64 vuotta.


Ruskea ja harmaa: Kilpailuvartiossa on kolme yli 17-vuotiasta jäsentä samasta lippukunnasta.


Iät lasketaan vuonna 2003 täytetyin vuosin.


Lisätietoja:

Kilpailun johtaja Samuli Mattila, samattila@jippii.fi, 040-8319773 tai järjestelysihteeri Terhi Mäkelä, terhi.makela@epp.partio.fi, 040-5661000


Tehtäväluettelo piirin kotisivuilla ja lippukunnan ilmoitustaululla.SM-TALVIMESTARUUSKILPAILU - MUOHTAGE 27.-28.3.04 Muonio

Lippukunnat evästäkää piirin talvimestaruuskisaan - PÄSSITYS 6.-7.3.Ilmajoki - osallistuvia vartioita miettimään valmiiksi haluavatko osallistua SM-kisaan mikäli sijoittuvat piirin kisassa kolmen parhaan vartion joukkoon. Yhteiskuljetusta Muonioon suunnitellaan Varsinais-Suomen Partiopiirin kuljetuksella. Piiri maksaa vartion osallistumisen ja puolet matkakuluista.ERÄTAITO 1-KURSSI 13.-14.3. Kauhava

viim.ilm. 25.2.

hinta 24 euroa


Kurssilla opitaan vartioretkien suunnittelun perustiedot ja eräretkeilyn alkeet. Lisätietoja Miikael Nelimarkka 050-5439999 tai miikael.nelimarkka@epp.partio.fi.SAMPO 1-KURSSI 26.-28.3. Seinäjoki

viim.ilm. 10.3.

Hinta 41 euroa


Kurssin käytyään partiolainen tuntee sammon tehtävät lippukunnassa, osaa johtaa vartionjohtajaneuvostoa ja olla apuna vartionjohtajille, sekä tuntee hyvin partio-ohjelman ja partiomenetelmän keinona pyrkiä partioliikkeen päämääriin. Kurssi on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.


Lisätietoja: Jaakko Piitulainen 040-8373612 tai jaakko.piitulainen@epp.partio.fiT U L E V A A


MUISTELEMISPÄIVÄNÄ su 22.2. KLO 14.-17.00

Tervetuloa Vaasaan ja Remontoituun Piiritoimistoon.

Pastori Jouko Saraste siunaa piiritoimiston uudelleen käyttöön klo 15.00.KEVÄTKOKOUS lauantaina 20.3. 04 VIMPELI

Aika: ilmoittautuminen ja ruokailu klo 11.00, kevätkokous klo 12.00

Paikka: Lakaniemen koulu, Vimpeli


Esillä sääntöjen piirin kevätkokoukselle määräämät asiat mm. EPP ry:n toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2003 ja kehityssuunitelma.KEVÄTKAUDEN HUIPENTUMA HUHTIKUUSSA - PARTIOPARAATI 25.4. Vaasassa

Ilmoittautuminen: Jokainen lippukunta kerää ilmoittautumislomakkeet ja ilmoittaa paraatin osallistujamääränsä ja paraatiyhteyshenkilönsä nimen piiritoimistoon viimeistään 19.3. Nimilistat osallistujista kerätään myöhemmin.


Vaeltajille omaa ohjelmaa Vaeltajayö 24.-25.4 .

hinta 25 e

Vaeltajayöhön ilmoittaudutaan myös 19.3. mennessä joko paraati-ilmoittautumisen yhteydessä tai piirin www-sivujen kautta. Vaeltajayöhön on ilmoitettava osallistujien nimet, yhteystiedot ja ruokavalio.PIIRIHALLITUKSEN PÄÄTÖKSIÄ

Piirihallitus 31.1. Vaasa

6.1. KoGi-avustus v. 2004

Piiri tukee Kolmiapila-Gilwell-kurssille osallistumista. Ensisijaisesti tukea saa piirin alueella lippukunnassa tai piirin toiminnassa mukana oleva partiojohtaja joka ei saa tukea muualta. Piiri maksaa anomuksesta partiojohtajien jatkokurssiin kuuluvan leiriosan jälkeen piirihallituksen vuosittain päättämän määrän kurssimaksusta (Taloussääntö 6/96). Ko-Gi-kurssin hinta on v. 2004 236 e (leiriosa 160 e ja seminaari 76e)


Esitys: Työvaliokunta esittää, että KO-Gi kurssista 2004 korvataan taloussäännön mukaan ( 50 %) kurssiin osallistuvalle.


6.1.2 Selkäsaari

Esitys: Työvaliokunta esittää, että piirin lippukunnilta peritään saaressa pidetyistä leireistä kulukorvauksena 1e/leiriläinen (sis. jätehuollon, veden, kanootit yms). Jokainen lippukunta kustantaa itse käyttämänsä veneen polttoaineen. Veneeseen tai moottorin aiheutetuista vaurioista lippukunta joutuu korvaamaan vakuutuksen omavastuuosuuden.

Ei piirin lippukuntalistaan kuuluvilta partiolippukunnilta peritään korvausta 100 e leiriajalta ja muilta yhdistyksiltä (tai vastaavilta) 100e/vrk.


Leirivaraukset 2004

Esitys: Tiedotetaan piirin lippukunnille, että piirin lippukunnilla on etuoikeus kesän 2004 leiriaikoihin. Varaukset tulee tehdä 29.2.04 mennessä, jonka jälkeen leiriviikot jaetaan muille halukkaille.


Ulkopuoliset partiolippukunnat:

Laskutetaan 100 e/leiri, josta puolet (50 e) varauksen yhteydessä ja loput (50 e) leirin alkuun mennessä. Varausmaksua ei palauteta mikäli leiri peruuntuu. Veneen polttoaineen jokainen leiri maksaa itse. Veneelle tai moottorille tapahtuneista vaurioista velotetaan käyttäjiltä vakuutuksen omavastuun verran.


Muut yhdistykset (ja vastaavat esim. koulut, nuorisokodit) Velotetaan 100 e/vuorokausi. Veneen polttoaineen jokainen leiri maksaa itse Veneelle tai moottorille tapahtuneista vaurioista velotetaan käyttäjiltä vakuutuksen omavastuun verran.


Leirialueen yhteiskäyttö:

Saaritoimikunta tekee esityksen piirihallitukselle.

Piirihallitus ohjeisti saaritoimikuntaa esittämällä, että esim. pienet (noin 10/hlön) leirit eivät voi varata koko saarta itselleen.


6.1.3. Kanootit 2004

Esitys: Työvaliokunta esittää, että piirin kanootteja säilytetään saaressa, eikä niitä lainata ulkopuolisille. Piirin lippukuntalistaan kuuluvat lippukunnat voivat lainata kanootteja noutamalla ne Selkäsaaresta ja palauttamalla samaan paikkaan.


Päätös: Piirihallitus hyväksyi tehdyt esitykset.ADVENTTIKALENTERIEN MYYNTIPALKINNOT 2003

EURO EI OLEKKAAN MARKKA! Korjatut listat myyntipalkintojen pistemääristä on toimitettu lippukuntiin - pahoittelen kaikille kalenterien myyntiin innokkaasti osallistuneille partiolaisille aiheuttamani pettymystä, kun pisteet moninkertaistuivat. Liisa
Päivitetty: 17.3.2012 18:07 - webmaster@epp.partio.fi