1.1.2008 alkaen Etelä-Pohjanmaan Partiolaisten alueella partiopiirin tehtävistä vastaa Pohjanmaan Partiolaiset. Surffaa siis osoitteeseen www.pohjanmaa.partio.fi


Etelä-Pohjanmaan partiolaiset
  Etusivu
  Piiri-info
  Tapahtumat
  Piirihallitus
  Lippukunnat
  Viestintä
  Selkäsaari
  Palaute
  Arkisto
  Sivukartta

Moomma Mettäs

TOIMINTAKILPAILU 2002–03

Matkalla metsään –teemaan liittyen Suomen partiolaisten retkeily- ja luontoryhmä järjestää vartiolaisille suunnatun valtakunnallisen MeTässä –toimintakilpailun. Lisäksi Etelä-pohjanmaan Partiolaiset järjestävät piirin sisäisen Moomma Mettäs -toimintakilpailun sudenpennuille sekä vaeltajille.

Kilpailun tavoitteena on innostaa laumoja sekä vaeltajia toimimaan enemmän luonnossa ja auttaa retkeilyn perustaitojen kartuttamisessa.

Moomma Mettäs –toimintakilpailussa laumat ja vaeltajaryhmät keräävät pisteitä kaikesta retkeily- ja luontoaiheisesta toiminnasta, kuten esimerkiksi ulkokokouksista, retkistä, leireistä, pt- kisoista ja vaeltajat vielä lisäksi erätaitokursseista, vaelluksista, partiolaisten suunnistuskilpailuista sekä palvelu tempauksista. Laumanjohtajat ja vaeltajaryhmien yhteyshenkilöt pitävät kirjaa vartion keräämistä pisteistä ja toimittavat laskelmat sovittuna ajankohtana lippukunnanjohtajalle, joka allekirjoituksellaan vahvistaa ryhmien täyttämät tiedot oikeiksi.

Toiminnasta karttuu pisteitä sitä enemmän, mitä useampi vartion jäsen retkille ja leireille osallistuu. Laumojen ja vaeltajaryhmien koolla ei ole merkitystä, silla myös pienet ryhmät voivat saalistaa täysiä pistepotteja. Täydet pisteet retkestä saa silloin kun kaikki ryhmän jäsenet ovat mukana. Yhdessä toimiminen parantaa yhteishenkeä ja tapahtumista kaikki saavat yhteisiä muistoja.

Pisteiden keruu alkaa sudenpennuilla syyskuussa (1.9.2002) ja päättyy sudenpentuleiriin. Vaeltajien pisteiden keruu alkaa myös syyskuussa (1.9.2002) ja päättyy 31.8.2003. Kilpailuun voi tulla mukaan milloin tahansa toimintakauden aikana, eli ei siis haittaa, vaikka alkurynnistyksessä ei heti mukaan ehtisikään. Suurimman pistepotin kerännyt lauma ja vaeltajaryhmä palkitaan hienoilla palkinnoilla.

Tule mukaan kokemaan miltä näyttää kun MOOMMA METTÄS!

Tiedostot:Päivitetty: 30.8.2005 14:57 - webmaster@epp.partio.fi